Recepty na obed Recepty na obed

Živánska na grile

Živánska na grile
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Recept na Živánsku na grile.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Živánska na grile
Recept na Živánsku na grile.
ČAS PRÍPRAVY: 15 mins
ČAS VARENIA: 1 hr
0 mins
ČAS CELKOM: 1 hr 15 mins
Druh jedla: Grilovanie
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 54 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 4 plátky bravčová krkovička
  • 4 ks veľké zemiaky
  • 4 ks kuracie rezne
  • 100 g klobása
  • 100 g prerastená slanina
  • 2 ks väčšia červená cibuľa
  • podľa chuti soľ
  • podľa chuti čierne mleté korenie
  • 4 PL repkový olej Raciol

Postup varenia:
 

  • Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na polmesiačiky.
  • Na alobal vrstvíme zemiaky, na ne plátok krkovičky a plátok kuracieho rezňa, osolíme a okoreníme.
  • Na to dáme klobásu, slaninu, cibuľku a pokvapkáme repkovým olejom.
  • Alobal dôkladne uzavrieme. Takto pripravíme štyri porcie živánskej a pomaly grilujeme na nepriamom ohni dovtedy, kým mäso nie je mäkké.

Podobný VideoRecept:

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 54kcal
Kľúčové slovo: Grilovanie
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kategórie receptov:
MÄSITÉ JEDLÁ
   

Není povolené komentovať.