Recepty na obed Recepty na obed

Tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou

Recepty na obed - Tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Jednoduchá, ale extra delikátna nátierka na vašu rannú hrianku.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Tvarohová nátierka s jarnou cibuľkou
Jednoduchá, ale extra delikátna nátierka na vašu rannú hrianku.
ČAS PRÍPRAVY: 10 mins
ČAS VARENIA: 0 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 10 mins
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 2 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 250 g jemný tvaroh
  • 2 ks jarná cibuľka
  • 1 PL olivový olej
  • 1/2 ks citrón šťava
  • 1 KL worčestrová omáčka
  • podľa chuti soľ, mleté čierne korenie

Postup varenia:
 

  • Jarné cibuľky zbavíme korienkov, dobre ich umyjeme a spolu s vňatkami nasekáme na čo najdrobnejšie.  
  • Tvaroh v miske vymiešame s olejom, citrónovou šťavou, worčestrovou omáčkou a pridáme naseknú cibuľku.
  • Nátierku ochutnáme a dochutíme soľou, korením.
  • Natierame na hriankové alebo čerstvé pečivo a podávame s čerstvou zeleninou.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 2kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gSodík: 1mgDraslík: 2mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 5IUVitamín C: 1mgCalcium: 1mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 1mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: nátierka
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
· ·
                           
Kategórie receptov:
NÁTIERKY
   

Není povolené komentovať.