Recepty na obed Recepty na obed

Tradičná bryndzová nátierka

Tradičná bryndzová nátierka
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Lahodná slovenská nátierka, ktorá nikdy nesklame…

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Tradičná bryndzová nátierka
Lahodná slovenská nátierka, ktorá nikdy nesklame…
ČAS PRÍPRAVY: 10 mins
ČAS VARENIA: 0 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 10 mins
Druh jedla: Olovrant
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 213 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 150 g bryndza
  • 100 g tavený syr
  • 80 g maslo
  • 1 ks väčšia cibuľa
  • podľa chuti soľ
  • podľa chuti mleté čierne korenie
  • podľa chuti mletá červená paprika
  • podľa chuti pažitka

Postup varenia:
 

  • Cibuľu ošúpeme a nakrájame nadrobno. Dáme ju do misky spolu s bryndzou, taveným syrom a maslom. Všetko spolu dobre premiešame. Potom podľa chuti pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku a pažítku.
  • Dobrú chuť.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 213kcalSacharidy: 2gProteíny: 3gTuky: 21gNasýtené tuky: 7gCholesterol: 19mgSodík: 598mgDraslík: 68mgVlákniny: 1gCukry: 2gVitamín A: 878IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín C: 1mgCalcium: 96mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 206mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: nátierka
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
NÁTIERKY
   

Není povolené komentovať.