Zelená delikatesa, ktorú buď milujete alebo naopak. Nič medzi tým neexistuje.
Zelená delikatesa, ktorú buď milujete alebo naopak. Nič medzi tým neexistuje.
Suroviny – Ingrediencie:
Postup varenia:
- Na panvici rozohrejeme maslo a pridáme naseknú cibuľku.
- Keď je cibuľka mäkká prisypeme špenát.
- K roztápajúcemu sa špenátu primiešame pretlačený cesnak, pridáme soľ, korenie ,podlejeme trochu vody a zakryté podusíme zhruba 10 minút.
- Do vriaceho špenátu primiešame smotanu, ochutnáme a prípadne ešte dochutíme.
- Podávame na klasický spôsob s vareným zemiakom a vajíčkom.
Podobný VideoRecept:
Vyživovacie hodnoty:
Serving: 3gCukry: 1gFosfor: 2mgHorčík: 1mgŽelezo: 1mgKyselina listová: 1µgCalcium: 2mgVitamín C: 1mgVitamín B6: 1mgVitamín A: 11IUVlákniny: 1gKalórie: 4kcalDraslík: 4mgSodík: 3mgCholesterol: 1mgNasýtené tuky: 1gTuky: 1gProteíny: 1gSacharidy: 1gZinok: 1mg
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
Kľúčové slová:
prívarokKategórie receptov:
BEZMÄSITÉ JEDLÁ