Recepty na obed Recepty na obed

Raňajkový bryndzový koláč (bez múky)

Ak máte radi bryndzu, vyskúšajte tento jednoduchý koláčik, ktorý chutí skvelo samotný, s chrumkavou zeleninou alebo horúcou hriankou.
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Ak máte radi bryndzu, vyskúšajte tento jednoduchý koláčik, ktorý chutí skvelo samotný, s chrumkavou zeleninou alebo horúcou hriankou.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Raňajkový bryndzový koláč (bez múky)
Ak máte radi bryndzu, vyskúšajte tento jednoduchý koláčik, ktorý chutí skvelo samotný, s chrumkavou zeleninou alebo horúcou hriankou.
ČAS PRÍPRAVY: 5 mins
ČAS VARENIA: 25 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 30 mins
Druh jedla: Desiata, Raňajky
Porcie: 6 porcií
Kalórie: 2 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 200 g bryndza
  • 3 PL kyslá smotana
  • 3 strúčiky cesnak
  • 4 ks vajce
  • 1 štipka mleté čierne korenie

Postup varenia:
 

  • Rúru rozohrejeme na 180°C a menší hlboký polech (20×30 cm) vystelieme papierom na pečenie.
  • V miske vymiešame bryndzu s kyslou smotanou, pridáme prelisovaný cesnak a štipku čierneho korenia.
  • Nakoniec do zmesi po jednom zamiešame celé vajíčka a cesto vylejeme do plechu.
  • Pečieme do zlatohneda cca 25 až 30 minút.
  • Mierne vychladnutý bryndzový koláč nakrájame na štvorce a podávame s čerstvou zeleninou alebo na horúcej hrianke.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 2kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gCholesterol: 2mgSodík: 1mgDraslík: 5mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 5IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín C: 1mgVitamín D: 1µgCalcium: 2mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 2mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: bryndzový koláč
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
·
                           
Kategórie receptov:
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
   

Není povolené komentovať.