Recepty na obed Recepty na obed

Paradajková polievka s ricottou

Paradajková polievka s ricottou
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. Premeňte varenie a pečenie v kuchyni na zábavnú alchýmiu a nebojte sa experimentovať.  Inšpirujte sa receptami z Palmy, pri ktorých  výnimočnú chuť menu dodajú repkové oleje Raciol s bylinkami. 

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Paradajková polievka s ricottou
Keď sa vám podarí správne skombinovať chute, z obyčajného obeda či večere sa stane gurmánsky zážitok. Premeňte varenie a pečenie v kuchyni na zábavnú alchýmiu a nebojte sa experimentovať.  Inšpirujte sa receptami z Palmy, pri ktorých  výnimočnú chuť menu dodajú repkové oleje Raciol s bylinkami. 
ČAS PRÍPRAVY: 15 mins
ČAS VARENIA: 25 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 40 mins
Druh jedla: Hlavné jedlo
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 114 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

Postup varenia:
 

  • Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľku a chvíľu ju restujeme. Potom pridáme pretlačený cesnak, zalejeme paradajkami z konzervy a pridáme vývar. Polievku ochutíme soľou a korením a privedieme do varu.
  • Uvarenú polievku rozmixujeme dohladka, primiešame ricottu (časť si necháme na ozdobu pri servírovaní) a dobre ju premiešame, aby sa s polievkou úplne spojila.
  • Polievku podávame s lyžicou ricotty, posypanú čerstvou bazalkou a pár kvapkami oleja.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 114kcalSacharidy: 2gProteíny: 7gTuky: 9gNasýtené tuky: 5gTransmastné tuky: 1gCholesterol: 32mgSodík: 53mgDraslík: 67mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 278IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín C: 1mgVitamín D: 1µgCalcium: 130mgKyselina listová: 8µgŽelezo: 1mgHorčík: 7mgFosfor: 99mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: Paradajková polievka, polievka
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
·
                           
Kategórie receptov:
POLIEVKY · ZELENINOVÉ POLIEVKY
   

Není povolené komentovať.