Recepty na obed Recepty na obed

Nepečený jahodový cheesecake

Nepečený jahodový cheesecake
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Svieži, studený a prekrásne farebný koláčik, ktorý je tak ľahučký ako vyzerá.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Nepečený jahodový cheesecake
Svieži, studený a prekrásne farebný koláčik, ktorý je tak ľahučký ako vyzerá.
ČAS PRÍPRAVY: 25 mins
ČAS VARENIA: 2 hrs
0 mins
ČAS CELKOM: 2 hrs 25 mins
Druh jedla: Desiata, Olovrant
Porcie: 10 porcií
Kalórie: 331 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

KORPUS:

  • 200 g maslové sušienky
  • 80 g maslo
  • 1 PL javorový sirup

KRÉM:

  • 500 g Mascarpone
  • 250 ml smotana na šľahanie
  • 200 g biela čokoláda
  • 100 g cukor práškový

ZDOBENIE:

  • 250 g jahody
  • 1 balíček Ćervené tortové želé

Postup varenia:
 

  • Sušienky rozdrvíme na prach mažiarom, valčekom alebo v mixéri. V miske potom zmiešame sušienky s rozpusteným maslom a javorovým sirupom. Cestom vystelieme dno tortovej formy a uložíme ju do chladničky.
  • Na krém si vyšľaháme šľahačku a odložíme ju do chladničky. Potom spolu v nasledovnom poradí vymiešame: mascarpone, cukor a rozpustenú a vychladenú čokoládu. Do zmesi potom jemne primiešame šľahačku a krém navrstvíme na korpus. Opäť odložíme do chladničky aspoň na dve hodiny.
  • Pripravíme si červené tortové želé podľa návodu na balíčku a necháme ho vychladnúť na izbovú teplotu. Jahody umyjeme a pozdĺžne prepolíme. Poukladáme ich na povrch torty tak, aby boli otočené reznou hranou nahor a zalejeme vlažným želé. Uložíme ešte na hodinu do chladničky.

Podobný VideoRecept:

Vyživovacie hodnoty:

Cukry: 1gFosfor: 31mgHorčík: 3mgŽelezo: 1mgKyselina listová: 2µgCalcium: 100mgVitamín D: 1µgVitamín C: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín B6: 1mgVitamín A: 1142IUKalórie: 331kcalDraslík: 39mgSodík: 123mgCholesterol: 63mgNasýtené tuky: 18gTuky: 34gProteíny: 4gSacharidy: 2gZinok: 1mg
Kľúčové slovo: cheesecake, jahodový cheesecake
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
DEZERTY · Zákusky
   

Není povolené komentovať.