Recepty na obed Recepty na obed

Nepečené kocky s malinami a tvarohom

Nepečené kocky s malinami a tvarohom
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Úžasné spojenie chutí v tomto lahodnom nepečenom dezerte, ktorý si určite zamilujete.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Nepečené kocky s malinami a tvarohom
Úžasné spojenie chutí v tomto lahodnom nepečenom dezerte, ktorý si určite zamilujete.
ČAS PRÍPRAVY: 35 mins
ČAS VARENIA: 4 hrs
0 mins
ČAS CELKOM: 4 hrs 35 mins
Druh jedla: Desiata
Porcie: 16 porcií
Kalórie: 1 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

KORPUS:

  • 200 g sušené datle
  • 100 g sušené figy
  • 1 ČL kakao
  • 2 PL ovsené vločky
  • kokosový olej

MALINOVÁ ZMES:

  • 350 g maliny
  • 100 g mandle
  • 1 PL goji kustovnica čínska
  • 2 PL práškový cukor

TVAROHOVÝ KRÉM:

  • 1 téglik jemný tvaroh
  • 1 téglik grécky jogurt
  • 1 balíček vanilkový cukor
  • 2 PL práškový cukor
  • kôra z 1/2 citróna

Postup varenia:
 

  • Na korpus rozmixujeme sušené datle, figy a ovsené vločky, pridáme kakao a trochu kokosového oleja. Všetko spolu dobre premixujeme. Zmes natlačíme do štvorcovej formy alebo plechu (25 x 25 cm) a dáme do chladničky.
  • Malinovú zmes si pripravíme tak, že mandle spolu s goji rozmixujeme na prášok a zmes premiešame s práškovým cukrom. Maliny rozmixujeme na pyré a premiešame so sypkou zmesou.
  • Korpus vyberieme z chladničky natrieme naň malinovú zmes a opäť dáme na pár minút do chladničky.
  • Na tvarohový krém zmiešame jemný tvaroh s gréckym jogurtom a citrónovou kôrou. Zmes osladíme práškovým a vanilkovým cukrom.
  • Tvarohový krém nanesieme na vychladený koláčik a dáme do chladničky aspoň na 4 hodiny.

Podobný VideoRecept:

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 1kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gSodík: 1mgDraslík: 1mgVlákniny: 1gCukry: 1gCalcium: 1mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 1mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: dezert
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
DEZERTY
   

Není povolené komentovať.