Recepty na obed Recepty na obed

Medvedie labky

Medvedie labky
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Klasické orieškové pečivo, ktoré sme vždy našli na stole u našej starej mamy. A keďže chutí výborne a je extra jednoduché na prípravu nesmie chýbať ani u našej generácie.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Medvedie labky
Klasické orieškové pečivo, ktoré sme vždy našli na stole u našej starej mamy. A keďže chutí výborne a je extra jednoduché na prípravu nesmie chýbať ani u našej generácie.
ČAS PRÍPRAVY: 10 mins
ČAS VARENIA: 12 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 22 mins
Druh jedla: Desiata, Olovrant
Porcie: 40 porcií
Kalórie: 19 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

Postup varenia:
 

  • Vo väčšej miske spojíme preosiatu múku s preosiatym práškovým cukrom a kakaom.
  • Následne primiešame mleté oriešky.
  • V strede múkovej zmesi vytvoríme jamku, do ktorej vložíme žĺtky a na kocky nakrájaný zmäknutý palmarín.
  • Rukou vypracujeme cesto.
  • Cesto plníme do maslom vymastených malých formičiek na sušienky, ktoré poukladáme na plech.
  • Pečieme v rúre rozohriatej na 180 °C asi 12 minút.
  • Labky necháme vychladnúť a vyklopíme von z formičiek.
  • Koláčiky môžeme ešte obaliť v preosiatom práškovom cukre.

Podobný VideoRecept:

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 19kcalSacharidy: 4gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gCholesterol: 1mgSodík: 1mgDraslík: 7mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 1IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín D: 1µgCalcium: 1mgKyselina listová: 9µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 6mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: labky
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kategórie receptov:
DEZERTY · Koláče

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hlasujte za recept.