Recepty na obed Recepty na obed

Makrelová nátierka

Recepty na obed - Makrelová nátierka
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Makrelová nátierka – recept. Lahodná údená makrela v spojení s cibuľkou, maslom a syrom vyčaruje chutnú nátierku, ktorá zasýti a dodá energiu na celé dopoludnie. 

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Makrelová nátierka
Lahodná údená makrela v spojení s cibuľkou, maslom a syrom vyčaruje chutnú nátierku, ktorá zasýti a dodá energiu na celé dopoludnie. 
ČAS PRÍPRAVY: 10 mins
ČAS VARENIA: 0 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 10 mins
Druh jedla: Desiata, Olovrant
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 90 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 1/2 ks menšia údená makrela
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks tavený syr v črievku 150 g
  • 50 g maslo
  • podľa chuti soľ
  • podľa chuti mleté čierne korenie

Postup varenia:
 

  • Makrelu natrháme na malé kúsky a cibuľu nakrájame na drobno.
  • Makrelu spolu s cibuľou dáme do misky, pridáme zmäknuté maslo a tavený syr. Všetko spolu dobre premiešame. Dochutíme soľou a mletým čiernym korením. 
  • Podávame s čerstvým pečivom, ozdobené plátkom citróna a čerstvými bylinkami. 

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 90kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 10gNasýtené tuky: 2gSodík: 118mgDraslík: 6mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 447IUVitamín B12: 1µgVitamín C: 1mgCalcium: 4mgKyselina listová: 1µgHorčík: 1mgFosfor: 3mg
Kľúčové slovo: nátierka
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
NÁTIERKY · RYBY
   

Není povolené komentovať.