Recepty na obed Recepty na obed

Maďarská gulášová polievka

Madarska gulasova polievka
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Maďarská gulášová polievka.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Maďarská gulášová polievka
Maďarská gulášová polievka
ČAS PRÍPRAVY: 20 mins
ČAS VARENIA: 1 hr 40 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 2 hrs
Druh jedla: Hlavné jedlo
Porcie: 10 porcií
Kalórie: 30 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

Postup varenia:
 

  • Na kocky nakrájame slaninu, opražíme ju spolu s nadrobno nakrájanou cibuľou do zlata.
  • Na tento cibuľový základ dáme hovädzie mäso nakrájané na kocky a asi o 10 minút aj kocky bravčového mäsa. Opražíme všetko spolu, poprašíme múkou a mletou červenou paprikou.
  • Následne zalejeme vodou, premiešame a pridáme olúpané nakrájané paradajky. Uvaríme takmer do mäkka.
  • Ďalej pridáme očistené a na kocky nakrájané zemiaky, párky nakrájané na kolieska a dovaríme spolu.
  • Ochutíme rozotretým cesnakom, mletou rascou, majoránom a podľa chuti ešte dosolíme.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 30kcalSacharidy: 7gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gSodík: 1mgDraslík: 89mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 1IUVitamín B6: 1mgVitamín C: 4mgCalcium: 3mgKyselina listová: 11µgŽelezo: 1mgHorčík: 6mgFosfor: 16mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: gulášová
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
MÄSOVÉ POLIEVKY · POLIEVKY

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hlasujte za recept.