Recepty na obed Recepty na obed

Kysnutý čerešňový koláč

Kysnutý čerešňový koláč
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Kysnutý čerešňový koláč – recept. Svieži a farebný ako letné ráno…

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Kysnutý čerešňový koláč
Kysnutý čerešňový koláč – recept. Svieži a farebný ako letné ráno..
ČAS PRÍPRAVY: 15 mins
ČAS VARENIA: 35 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 50 mins
Druh jedla: Desiata, Olovrant
Porcie: 12 porcií
Kalórie: 61 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

CESTO:

Postup varenia:
 

  • Rúru rozohrejeme na 180 °C.
  • Vykysnuté cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske, preložíme na vymastený a múkou vysypaný plech a necháme ešte 15 minút podkysnúť.
  • Medzitým si odkôstkujeme a umyjeme čerešne. Ovocie rovnomerne rozsypeme na povrch cesta. Koláč nakoniec posypeme troškou cukru a dáme piecť.
  • Koláčik pečieme na cca 35 minút.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 61kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 7gNasýtené tuky: 1gCholesterol: 1mgSodík: 111mgDraslík: 4mgCukry: 1gVitamín A: 299IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín C: 1mgVitamín D: 1µgCalcium: 3mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 2mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: koláč
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
Česká kuchyňa · DEZERTY · Koláče

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hlasujte za recept.