Recepty na obed Recepty na obed

Kurací Cordon bleu

Kurací Cordon bleu
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Cordon bleu – avšak tentokrát z kuracieho mäska…

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Kurací Cordon bleu
Cordon bleu – avšak tentokrát z kuracieho mäska…
ČAS PRÍPRAVY: 30 mins
ČAS VARENIA: 20 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 50 mins
Druh jedla: Hlavné jedlo
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 3 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 4 ks kuracie prsia
  • 8 plátkov šunka
  • 8 plátkov syr
  • podľa chuti soľ
  • podľa chuti mleté čierne korenie
  • trochu hladká múka vajce a strúhanka na obaľovanie

Postup varenia:
 

  • Kuracie prsia narežeme a jemne vyklepeme na rezeň. Každý rezeň z obidvoch strán osolíme a okoreníme.
  • Na každý rezeň dáme po dva plátky šunky a syra a preložíme na polovicu. Okraje zaistíme špáradlami.
  • Pripravené rezne obaľujeme v múke, vajíčku a v strúhanke. Vyprážame v rozhorúčenom oleji z obidvoch strán dozlatista.
  • Podávame s dusenou zeleninou, zeleninovým šalátom alebo zemiakmi.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 3kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gCholesterol: 1mgSodík: 1mgDraslík: 4mgVitamín A: 1IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín C: 1mgCalcium: 1mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 2mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: Cordon bleu
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
KURACIE MÄSO
   

Není povolené komentovať.