Recepty na obed Recepty na obed

Kapor v pivnom cestíčku

Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie - napríklad pivné cestíčko.
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie – napríklad pivné cestíčko.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Kapor v pivnom cestíčku
Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie – napríklad pivné cestíčko.
ČAS PRÍPRAVY: 20 mins
ČAS VARENIA: 20 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 40 mins
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 3 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 8 ks podkovička kapra
  • podľa chuti soľ
  • podľa chuti korenie na ryby
  • olej na vyprážanie

PIVNÉ CESTÍČKO:

  • 1 hrnček hladká múka
  • 2 PL sušený cesnak
  • 2 PL mletá červená paprika
  • 1 ks vajce
  • 2 ČL soľ
  • 2 ČL mleté čierne korenie
  • 350 ml pivo

Postup varenia:
 

  • Podkovičky kapra opláchneme, osušíme a podľa chuti osolíme a okoreníme. 
    Náš tip: Pokiaľ sa chcete zbaviť zápachu po rybe, namočte podkovičky na hodinu do mlieka.
  • Všetky suroviny na cestíčko dáme do misy a všetko spolu dobre premiešame. 
  • V pripravenom pivnom cestíčku obaľujeme podkovičky a následne vyprážame na rozhorúčenom oleji. 
  • Pomocou papirových obrúskov zbavíme prebytočného oleja a ihneď podávame. 

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 3kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gCholesterol: 1mgSodík: 194mgDraslík: 7mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 4IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín D: 1µgCalcium: 3mgKyselina listová: 1µgŽelezo: 1mgHorčík: 1mgFosfor: 2mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: kapor
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
RYBY · RYBY Z JAZERA
   

Není povolené komentovať.