Recepty na obed Recepty na obed

Kapor v pivnom cestíčku

Kapor v pivnom cesticku
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie – napríklad pivné cestíčko.

Ohodnoďte recept
Kapor v pivnom cestíčku
Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie – napríklad pivné cestíčko.
ČAS PRÍPRAVY: 20 mins
ČAS VARENIA: 20 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 40 mins
Porcie: 8 porcií
Kalórie: 1 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 8 ks podkovička kapra
  • podľa chuti soľ
  • podľa chuti korenie na ryby
  • olej na vyprážanie

PIVNÉ CESTÍČKO:

  • 1 hrnček hladká múka
  • 2 PL sušený cesnak
  • 2 PL mletá červená paprika
  • 1 ks vajce
  • 2 ČL soľ
  • 2 ČL mleté čierne korenie
  • 350 ml pivo

Postup varenia:
 

  • Podkovičky kapra opláchneme, osušíme a podľa chuti osolíme a okoreníme.
  • Všetky suroviny na cestíčko dáme do misy a všetko spolu dobre premiešame.
  • V pripravenom pivnom cestíčku obaľujeme podkovičky a následne vyprážame na rozhorúčenom oleji.
  • Pomocou papirových obrúskov zbavíme prebytočného oleja a ihneď podávame.

Vyživovacie hodnoty:

Cukry: 1gFosfor: 1mgHorčík: 1mgŽelezo: 1mgKyselina listová: 1µgCalcium: 1mgVitamín D: 1µgVitamín B12: 1µgVitamín B6: 1mgVitamín A: 2IUVlákniny: 1gKalórie: 1kcalDraslík: 4mgSodík: 97mgCholesterol: 1mgNasýtené tuky: 1gTuky: 1gProteíny: 1gSacharidy: 1gZinok: 1mg
Kľúčové slovo: kapor
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
RYBY · RYBY Z JAZERA
   

Není povolené komentovať.