Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie – napríklad pivné cestíčko.
Vymeňte klasický trojobal za niečo originálnejšie – napríklad pivné cestíčko.
Suroviny – Ingrediencie:
- 8 ks podkovička kapra
- podľa chuti soľ
- podľa chuti korenie na ryby
- olej na vyprážanie
PIVNÉ CESTÍČKO:
- 1 hrnček hladká múka
- 2 PL sušený cesnak
- 2 PL mletá červená paprika
- 1 ks vajce
- 2 ČL soľ
- 2 ČL mleté čierne korenie
- 350 ml pivo
Postup varenia:
- Podkovičky kapra opláchneme, osušíme a podľa chuti osolíme a okoreníme.
- Všetky suroviny na cestíčko dáme do misy a všetko spolu dobre premiešame.
- V pripravenom pivnom cestíčku obaľujeme podkovičky a následne vyprážame na rozhorúčenom oleji.
- Pomocou papirových obrúskov zbavíme prebytočného oleja a ihneď podávame.
Vyživovacie hodnoty:
Cukry: 1gFosfor: 1mgHorčík: 1mgŽelezo: 1mgKyselina listová: 1µgCalcium: 1mgVitamín D: 1µgVitamín B12: 1µgVitamín B6: 1mgVitamín A: 2IUVlákniny: 1gKalórie: 1kcalDraslík: 4mgSodík: 97mgCholesterol: 1mgNasýtené tuky: 1gTuky: 1gProteíny: 1gSacharidy: 1gZinok: 1mg
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
Kľúčové slová:
kapor