Recepty na obed Recepty na obed

Hermelín pečený v rúre

Hermelín pečený v rúre
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Je príjemné vedieť, že obaľovaný syr pečený v rúre môže byť rovnako chrumkavý ako ten vysmažený. Stačí ak strúhanku obohatíte o jednu zaujímavú surovinu.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Hermelín pečený v rúre
Je príjemné vedieť, že obaľovaný syr pečený v rúre môže byť rovnako chrumkavý ako ten vysmažený. Stačí ak strúhanku obohatíte o jednu zaujímavú surovinu.
ČAS PRÍPRAVY: 15 mins
ČAS VARENIA: 20 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 35 mins
Druh jedla: Hlavné jedlo
Porcie: 2 porcie
Kalórie: 183 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

Postup varenia:
 

  • Rúru rozohrejeme na 200 °C.
  • Mandle nasekáme na drobné kúsky a na suchej panvici ich opečieme do zlatova. Odložíme bokom.
  • Pripravíme si tri misky na trojobal.
  • Prvá miska – hladká múka.
  • Druhá miska – rozšľahané vajcia a štipka soli.
  • Tretia miska – strúhanka, opražené mandle, čerstvo zomleté čierne korenie a cca 1 KL oregana.
  • Syr potom dobre obalíme v múke, v osolenom vajíčku a strúhankovej zmesi.
  • Obalené hermelíny uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme do zlatohneda cca 20 minút.
  • Podávame ešte horúce s varenými zemiakmi a brusnicovou omáčkou.

Podobný VideoRecept:

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 183kcalSacharidy: 38gProteíny: 5gTuky: 1gNasýtené tuky: 1gCholesterol: 4mgSodík: 2mgDraslík: 55mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 5IUVitamín B6: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín D: 1µgCalcium: 8mgKyselina listová: 92µgŽelezo: 2mgHorčík: 11mgFosfor: 56mgZinok: 1mg
Kľúčové slovo: hermelin
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
BEZMÄSITÉ JEDLÁ · Česká kuchyňa
   

Není povolené komentovať.