Recepty na obed Recepty na obed

Domáci jemný tvaroh

Domáci jemný tvaroh
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Existuje veľa metód na prípravu domáceho tvarohu. My si dnes ukážeme jednu z nich, pomocou ktorej “vyčarujeme” úžasne jemný a lahodný tvaroh. Je nenáročný na suroviny a vyžaduje si minimum námahy.

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Domáci jemný tvaroh
Existuje veľa metód na prípravu domáceho tvarohu. My si dnes ukážeme jednu z nich, pomocou ktorej "vyčarujeme" úžasne jemný a lahodný tvaroh. Je nenáročný na suroviny a vyžaduje si minimum námahy.
ČAS PRÍPRAVY: 5 mins
ČAS VARENIA: 5 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 10 mins
Druh jedla: Desiata, Olovrant
Porcie: 1 porcia
Kalórie: 35 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 1/2 litra plnotučné mlieko
  • 2 ČL jemný tvaroh
  • 2 ČL voda

Postup varenia:
 

  • Mlieko dáme do hrnca a za občasného miešania privedieme do varu. Následne odstavíme a mlieko necháme vychladnúť.
  • Do malej sklenenej misky alebo pohára si dáme tvaroh a vodu. Dobre premiešame.
  • Vychladnuté mlieko precedíme do väčšej sklenenej misy a pridáme 2 PL pripraveného tvarohu rozmiešaného s mliekom. Dobre premiešame, prikryjeme a necháme na teplom mieste aspoň 6 hodín.
  • Potom dáme vzniknutý tvaroh aspoň na 2 hodiny do chladničky a následne ho môžeme ďalej použiť.

Podobný VideoRecept:

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 35kcal
Kľúčové slovo: tvaroh
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kategórie receptov:
DEZERTY
   

Není povolené komentovať.