Recepty na obed Recepty na obed

Domáce korenie Garam Masala

Domáce korenie Garam Masala
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Úžasne aromatická zmes korenín, bez ktorej by indická kuchyňa snáď ani nemohla existovať…

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Domáce korenie Garam Masala
Úžasne aromatická zmes korenín, bez ktorej by indická kuchyňa snáď ani nemohla existovať…
ČAS PRÍPRAVY: 5 mins
ČAS VARENIA: 5 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 10 mins
Druh jedla: Desiata, Olovrant
Porcie: 1 porcia
Kalórie: 43 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 1/2 hrnčeka koriandrové semienka
  • 1/4 hrnčeka rímska rasca
  • 25 ks zelený kardamóm
  • 6 ks bobkový list
  • 10 ks čierny kardamóm
  • 10 ks klinčeky
  • 6 ks muškátový kvet
  • 5 ks škorica
  • 2 ks badián
  • 1 PL fenikel
  • 1 ČL čierne korenie

Postup varenia:
 

  • Všeky koreniny spolu zmiešame a následne krátko opečieme na panvici – na sucho.
  • Zmes korenín pomelieme na jemný prášok.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 43kcal
Kľúčové slovo: korenie
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kategórie receptov:
PRÍLOHY
   

Není povolené komentovať.