Recepty na obed Recepty na obed

Cuketové špízy s klobáskou

Tieto chrumkavé a jemne pikantné špízy budú vždy patriť do kategórie obľúbených receptov.
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Tieto chrumkavé a jemne pikantné špízy budú vždy patriť do kategórie obľúbených receptov. 

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Cuketové špízy s klobáskou
Tieto chrumkavé a jemne pikantné špízy budú vždy patriť do kategórie obľúbených receptov. 
ČAS PRÍPRAVY: 15 mins
ČAS VARENIA: 25 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 40 mins
Druh jedla: Hlavné jedlo
Porcie: 6 porcií
Kalórie: 3 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 6 ks stredný zemiak
  • 2 ks pikantná klobáska
  • 2 ks cuketa
  • 2 PL olivový olej
  • podľa chuti soľ mleté čierne korenie
  • trochu majoránka
  • 1 vetvička rozmarín

Postup varenia:
 

  • Zemiaky uvaríme v šupke do polo-mäkka. Keď vychladnú pokrájame ich hrubšie kolieska a vložíme do väčšej misky.
  • Cuketu poriadne umyjeme, aj so šupkou ju pokrájame na menšie kúsky a pridáme k zemiakom.
  • Jemne pikantnú klobásku pokrájame tiež na kolieska a pridáme k zemiakom a cukete.
  • Pridáme olivový olej, soľ, korenie, štipku majoránu a umytý rozmarín. Všetko poriadne premiešame.
  • Na drevené špajle striedavo napichujeme zemiaky, cuketu a klobásku.
  • Takto pripravené dáme piecť do rúry na 180 stupňov približne na 25 minút.

Vyživovacie hodnoty:

Železo: 1mgCalcium: 1mgKalórie: 3kcalDraslík: 1mgSodík: 1mgNasýtené tuky: 1gTuky: 1g
Kľúčové slovo: špízy
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
BRAVČOVÉ MÄSO · MÄSITÉ JEDLÁ
   

Není povolené komentovať.