Ak patríte medzi nadšencov dezertov bez múky, tento bude rozhodne patriť medzi vaše najobľúbenejšie.
Ak patríte medzi nadšencov dezertov bez múky, tento bude rozhodne patriť medzi vaše najobľúbenejšie.
Suroviny – Ingrediencie:
Postup varenia:
- Tekvicu očistíme, pokrájame na menšie kúsky a uvaríme do mäkka.
- Uvarenú, vychladenú tekvicu dáme do mixéra spolu s maslom, cukrom, medom, vajíčkami a nalámanou čokoládou.
- Po chvíľke mixovania pridáme ešte orechy a na záver kakao.
- Pripravené cesto vylejeme na plech a pečieme pri 180°C 25 minút.
- Po vychladnutí môžeme rovno servírovať, ale koláčik chutí ešte lepšie, keď chvíľu postojí.
Vyživovacie hodnoty:
Cukry: 13gFosfor: 15mgHorčík: 10mgŽelezo: 1mgKyselina listová: 1µgCalcium: 4mgVitamín D: 1µgVitamín C: 1mgVitamín B12: 1µgVitamín B6: 1mgVitamín A: 150IUVlákniny: 1gKalórie: 105kcalDraslík: 29mgSodík: 41mgCholesterol: 1mgNasýtené tuky: 2gTuky: 6gProteíny: 1gSacharidy: 14gZinok: 1mg
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED