Recepty na obed Recepty na obed

Bagetky s bryndzou a granátovým jablkom

Bagetky s bryndzou a granátovým jablkom
                    Zdieľať Tweetni Pinterest WhatsApp

Skvelý balans medzi sladkým, kyslým a slaným. Dokonalá jednohubka!

5 hviezdičiek a 1 hodnotenie
Bagetky s bryndzou a granátovým jablkom
Skvelý balans medzi sladkým, kyslým a slaným. Dokonalá jednohubka!
ČAS PRÍPRAVY: 15 mins
ČAS VARENIA: 0 mins
0 mins
ČAS CELKOM: 15 mins
Porcie: 4 porcie
Kalórie: 1 kcal

Suroviny – Ingrediencie:
  

  • 100 g bryndza
  • 1 ks menšia cibuľa
  • podľa chuti mleté čierne korenie
  • podľa chuti worčestrová omáčka
  • 3 PL ríbezľový lekvár
  • 1 PL citrónová šťava lekvár
  • 1/2 ks granátové jablko

Postup varenia:
 

  • Pečivo pokrájame na hrubšie kolieska.
  • V miske spolu vymiešame bryndzu s najemno nasekanou cibuľkou a nátierku dochutíme čierny korením a kvapkou worčestrovej omáčky.
  • V inej miske zriedime lekvár citrónovou šťavou a do zmesi zamiešame zrniečka granátového jablka.
  • Kúsky pečiva potrieme bryndzovou nátierkou a na vrch navrstvíme lekvár s granátovými zrniečkami.

Vyživovacie hodnoty:

Kalórie: 1kcalSacharidy: 1gProteíny: 1gSodík: 1mgDraslík: 1mgVlákniny: 1gCukry: 1gVitamín A: 1IUVitamín C: 1mgCalcium: 1mgKyselina listová: 1µgHorčík: 1mgFosfor: 1mg
Kľúčové slovo: Bagetky
Páči sa Vám naša stránka ?Pridajte si nás na Instagram: RECEPTY NA OBED
                           
Kľúčové slová:
                           
Kategórie receptov:
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
   

Není povolené komentovať.